Overbeek Keuken- Interieurbouw

Overbeek Keuken & Interieurbouw biedt een totaalconcept aan en levert voor zowel de particuliere als zakelijke markt. Het complete productie proces van ontwerp tot en met oplevering heeft het bedrijf in eigen hand. Gedegen vakkennis,het gebruik van duurzame materialen en niet te vergeten een luisterend oor hebben geresulteerd in een tevreden klantenkring. Maatwerk ,functionaliteit en individuele wensen zijn bij ons de uitgangspunten. Kiest u voor modern,landelijke of klassiek uw keuken of interieur is onze uitdaging. Wij hopen een bijdrage te kunnen leveren om uw ideeën verder vorm te geven tijdens uw bezoek aan onze website,en hoop dat dit aanleiding geeft voor een nadere kennismaking.

Andre en Martin Overbeek zijn in 2005 gestart met hun eigen bedrijf na jaren lange ervaring te hebben opgedaan bij verschillende bedrijven op het gebied van interieurbouw.

 

Overbeek Keuken- & Interieurbouw

Sinds 2009 hebben zij de beschikking over een nieuw bedrijfspand met de modernste apparatuur waar de meest uiteenlopende projecten kunnen worden gerealiseerd.

© 2012 Overbeek Keuken Interieurbouw - site: Fairwater Haaksbergen: webdesign en webapplicaties fairwater