Overbeek Interieur, Houthandel RTT en Baktotaal Bouwhuis slaan handen ineen tijdens Open Bedrijvendag

Het is op voorhand al een mooie samenwerking. Overbeek Interieurbouw, Houthandel RTT en Baktotaal Bouwhuis slaan de handen ineen tijdens de Open Bedrijvendag op 24 september.

De drie bedrijven zijn nagenoeg buren op industrieterrein Zenkeldamshoek aan de Klavermaten en hebben samen een grote catering(vracht)wagen ingeschakeld om de bezoekers tussen 11.00 en 17.00 van een natje en een droogje te voorzien. Daarnaast zijn ook bij de drie bedrijven afzonderlijk tal van activiteiten georganiseerd.

Houthandel RTT: presentatie nieuwbouw

Houthandel RTT presenteert de nieuwbouwplannen voor een nieuwe hal en introduceert nieuw plaatmateriaal. Een pizzabakker verwent de smaakpapillen en voor de kinderen is er een springkussen. Ook kunnen bezoekers bij Houthandel RTT een leuke goodiebag scoren.

Overbeek Interieur: showkeuken en knikkerplaten

Bij Overbeek Interieurbouw is een prachtige keuken en dito kastenwand uitgestald. De machines draaien met uitleg en er worden onder meer knikkerplaten voor de jongste jeugd gefabriceerd.

Baktotaal Bouwhuis: suikerkunstenaar

Bij Baktotaal Bouwhuis zal een heuse suikerkunstenaar zorgen voor vermaak. Kinderen kunnen cupcakes versieren en voor alle geïnteresseerden zijn er lekkere, kleine hapjes. En iedereen kan onder deskundige begeleiding een kijkje nemen in de bedrijfshal en met eigen ogen zien hoe Baktotaal duizenden producten per dag verwerkt en aflevert.

Tientallen bedrijven uit Goor openen op 24 september de deuren tussen 11.00 en 17.00 en tijdens de Open Bedrijvendag. Het belooft een dag vol spektakel en bezigheden voor jong en oud te worden.

Opgeleverd
Open Bedrijvendag

Projecten waar wij trots op zijn

Inloopkast

Prachtig kookeiland en interieur woonkamer

Klassieke keuken

Greeploze keuken met kookeiland

Prachtige eiken keuken in Bentelo

Rustieke greeploze woonkeuken